Airbnb uitbesteden? Meld je hier aan en maak kennis met Host je Huisje.

We reageren altijd binnen één werkdag

 

Je kan eenvoudig de verhuur van jouw woning via Airbnb uitbesteden door een kennismaking met Host je Huisje in het formulier hiernaast aan te vragen. We reageren altijd binnen één werkdag. Maar je kan ons natuurlijk ook gewoon even bellen.

Tijdens de kennismaking nemen we alle eigenschappen van onze hosting service voor jouw woning met je door. Daarnaast maken we een profiel van de door jouw gewenste gasten, stellen we samen een handleiding voor je woning op en ontvangen we ook graag de sleutels van je woning. Voor een optimaal beheer en hosting service hebben we 2 setjes sleutels nodig. Indien je nog geen Airbnb account of advertentie hebt, dan kunnen we ook direct professionele foto’s van jouw woning maken.

Een kennismaking in de avond of het weekend is uiteraard geen probleem.

Bel: +310202106100

of vul het formulier in

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Je bericht*

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens door Host je Huisje.

Host je Huisje is een onafhankelijke derde partij die niet door Airbnb is onderschreven.

Airbnb uitbesteden aan Host je Huisje is persoonlijk en betrouwbaar.

Airbnb host Casper van der Heijden

Casper

Oprichter, host, planning en administratie, 30 jaar oud en woonachtig in Amsterdam sinds 2004.

“Het succes van Airbnb in Amsterdam en elders in de wereld is een goed voorbeeld van de opkomst van de deeleconomie. Ik vind het een leuke uitdaging om dit succes met Host je huisje te ondersteunen door op een persoonlijke manier mensen te ontvangen en wegwijs te maken in Amsterdam. Tegelijkertijd kunnen gewone Amsterdammers via Host je Huisje de verhuur van hun woning op Airbnb uitbesteden.”

Airbnb host Karel siemons

Karel

Oprichter, host, planning en klantcontact, 30 jaar oud en woonachtig in Amsterdam sinds 2005.

“We maken het voor iedereen mogelijk om je woning te verhuren via Airbnb. Juist als je zelf op vakantie bent of voor een langere tijd in het buitenland verblijft. Zo kun je eenvoudig en zorgeloos je vakantie terug verdienen! En daarnaast maak je iemand anders blij met jouw woning die anders leeg zou staan.”

Airbnb host Bart van der Velden

Bart

Host en gastcontact, 30 jaar oud en woonachtig in Amsterdam sinds 2007.

“Het moet voor iedereen mogelijk zijn om zijn of haar woning te verhuren via Airbnb, en ik zet me graag in om de hosting van gasten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik vind het leuk om tijdens de check-in mijn kennis van Amsterdam te delen en zo te zorgen dat jouw gasten een geweldige tijd in Amsterdam tegemoet gaan.”

Airbnb host Eline Rus

Eline

Host en schoonmaak, 24 jaar en woonachtig in Amsterdam sinds 2010.

“Ik help verhuurders graag aan een zorgeloze vakantie waarin ze zich niet bezig hoeven te houden met de verhuur van hun woning op Airbnb. Daarnaast vind ik het leuk om toeristen te helpen wegwijs te worden in Amsterdam. Het leuke is dat Host je huisje een Airbnb hosting service aanbiedt voor iedereen! Hierdoor heb ik te maken met een veelzijdig publiek.”

Airbnb host Bob ten Have

Bob

Host en schoonmaak, 25 jaar oud en woonachtig in Amsterdam sinds 2009.

“De uitvoering van de Airbnb hosting service doen we met een klein team. Hierdoor kom ik op veel verschillende plekken in Amsterdam en krijg ik iedere dag de kans om verschillende toeristen in Amsterdam te verwelkomen. Ik vind het een leuke uitdaging om er voor te zorgen dat de gewone Amsterdammer zorgeloos de verhuur van zijn woning via Airbnb kan uitbesteden.