Onze alles-in-een hosting service in Amsterdam

Betrokken, flexibel en betrouwbaar

Onze hosting service is er voor de gewone Amsterdammer die de verhuur van zijn woning via Airbnb wil uitbesteden. We werken met een klein team van betrokken hosts. We komen altijd eerst bij je langs om kennis te maken en de details voor de verhuur van jouw woning te bespreken.

Op basis van onze ervaring geven we advies op maat en zorgen we voor een optimale verhuur van jouw woning. Uiteraard kan je onze hosting service vrij aanpassen naar jouw wensen; het is tenslotte jouw woning die wordt verhuurd. Omdat we met jouw eigen Airbnb advertentie werken behoud je volledig inzicht in de verhuur van je woning. Dat is wel zo transparant.

ervaringen

Een heldere en eerlijke prijs

Terwijl onze alles-in-een hosting service flexibel is aan jouw wensen, blijft onze prijs de eerlijkste van Amsterdam. We rekenen 25% (incl. BTW) over je nachttarief, plus de schoonmaakkosten die je aan je gasten doorberekent. Er zijn nooit extra kosten voor wasserette of een late check-in.

Omdat de verhuur van jouw woning via Airbnb gebaseerd is op vertrouwen, is onze hosting service dat ook. Daarom komen we persoonlijk bij je langs om kennis te maken en stellen we een heldere overeenkomst met de gemaakte afspraken op. Tijdens de verhuur periode worden de Airbnb inkomsten op jouw eigen bankrekening gestort, wij factureren pas achteraf. En je zit bij ons niet vast aan een contract.

meld je aan
De airbnb hosting service kennismaken van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Kennismaking

We komen bij je langs om kennis te maken en de details van jouw hosting service te bespreken. Indien nodig kunnen we direct foto’s van jouw woning maken.

De airbnb hosting service checkin van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Check-in

We verzorgen de check-in van jouw gasten en heten ze welkom in Amsterdam. Uiteraard geven we ze een rondleiding door jouw woning en informatie over de buurt.

De airbnb hosting service stand-by service van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Stand-by

Onze hosting service is inclusief een dag en nacht stand-by service voor je gasten in geval van noodgevallen. We zorgen dat we altijd binnen één uur bij jouw huisje kunnen zijn.

De airbnb hosting service schoonmaak van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Schoonmaak

Binnen 24 uur na vertrek van de gasten controleren we jouw huisje en maken we schoon zodat je direct weer kan verhuren of zodat jij in een schoon huisje thuis komt.

De airbnb hosting service beddengoed van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Beddengoed

Als standaard onderdeel van onze hosting service zorgen wij voor schoon beddengoed en handdoeken voor jouw gasten.

De airbnb hosting service gastcontact van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Gastcontact

We communiceren met je gasten voor en tijdens hen verblijf via jouw eigen Airbnb account. Zo hou je volledig inzicht in de verhuur zonder zelf iets te hoeven doen.

De airbnb hosting service boekingsbeheer van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Boekingsbeheer

We zorgen dat je Airbnb advertentie optimaal geprijsd is, reageren op informatie verzoeken, verzorgen de screening van je gasten en de boekingen.

De airbnb hosting service adverteren van de Airbnb Manager in Amsterdam.

Adverteren

We zorgen dat je Airbnb advertentie er goed uit ziet met professionele fotografie en aantrekkelijke beschrijvingen van jouw woning en buurt in Amsterdam.